Elke dag de beste dealsLaagste prijsgarantieVerzending naar NL & BEKosteloos achteraf betalen
 

Retour Policy

Hieronder hebben wij de belangrijkste regels opgenomen met betrekking tot retour sturen, de zichttermijn van WoonDeal en eventuele garantie. Voor een volledig overzicht verwijzen wij u naar de Algemene Voorwaarden.

Verzendkosten en verantwoordelijkheid retourzending

De verzendkosten in verband met de retourzending van het product komen voor rekening van de koper.

Bij ontbinding binnen de zichttermijn zal WoonDeal, mits aan de retourvoorwaarden is voldaan, binnen 14 dagen nadat de bestelling retour is ontvangen het door de koper betaalde aankoopbedrag terugbetalen. WoonDeal werkt niet met antwoordnummers voor retouren binnen de zichttermijn (zou WoonDeal dat wel doen, dan zouden de Superdeals veel minder scherp geprijsd zijn). WoonDeal raadt klanten uitdrukkelijk aan om retourzendingen binnen de zichttermijn aangetekend, verzekerd en deugdelijk verpakt te versturen. De verantwoordelijkheid voor de correcte retourzending ligt bij de koper / klant. Het is belangrijk om het verzendbewijs, met daarop vermeld de track & trace gegevens van de retourzending, te bewaren.

Retouradres / product defect bij ontvangst

Het adres voor retourzending staat aangegeven op het herroepingsformulier in uw bevestigingsmail. Let op: het magazijn van WoonDeal is in Apeldoorn. Dit is dus een ander adres dan het kantooradres. Het herroepingsformulier (met ordernummer en NAW gegevens) dient altijd bij de retourzending te worden gevoegd. In bepaalde gevallen, zoals bij retourzending van een defect product, zal een ander retouradres van toepassing kunnen zijn (bijvoorbeeld het adres van de leverancier). Staat er geen retouradres op het herroepingsformulier? Neemt u dan contact met de klantenservice. In uitzonderingsgevallen kan het retouradres het adres zijn van de leverancier, die de bestelling rechtstreeks aan de koper heeft verstuurd (bijvoorbeeld bij grote artikelen zoals bedden en matrassen, kan dit het geval zijn). 

In geval van een product dat bij ontvangst defect blijkt te zijn, dient de koper binnen 24 uur contact op te nemen met de klantenservice. De koper dient nooit zonder overleg vooraf met de klantenservice, een defect product retour te sturen.

Zichttermijn

Voor zover niet anders aangegeven, heeft de koper na ontvangst van de bestelling gedurende een periode van 14 dagen het recht om zonder opgave van redenen de koopovereenkomst te ontbinden en de bestelling binnen dezelfde termijn te retourneren.

De koper heeft tevens het recht om binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling, aan WoonDeal kenbaar te maken dat hij zonder verplichte opgave van redenen de koopovereenkomst wenst te ontbinden en zijn bestelling wenst te retourneren. Koper heeft vanaf het moment dat hij zijn wens om te retourneren kenbaar maakt, 14 dagen de tijd om de bestelling te retourneren.

Indien de koper van het herroepingsrecht gebruik wil maken dient deze het product slechts in die mate uit te pakken of te gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of de koper het product wenst te behouden. Gedurende deze termijn zal de koper zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. De koper zal het product met alle geleverde toebehoren en, voor zover mogelijk, in de originele staat en verpakking aan WoonDeal retourneren, volgens de door WoonDeal aangegeven redelijke en duidelijke retourinstructies. Op het herroepingsformulier in uw bestelbevestiging staan de retourinstructies vermeld. Indien de koper gebruik wenst te maken van het herroepingsrecht dient de koper het product, binnen 14 dagen na ontvangst, conform de retourinstructies terug te sturen aan WoonDeal. De koper is zelf verantwoordelijk voor de correcte retourzending en doet er dus verstandig aan om de retourzending aangetekend en verzekerd te versturen.

 

De koper heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van het Modelformulier voor herroeping, dat de koper hier kan openen.

De volgende producten kunnen sowieso niet worden geretourneerd

De volgende producten kunnen in het geheel niet worden geretourneerd: a) producten waarvan de prijs gebonden is aan de schommelingen op de financiële markt, waarop WoonDeal geen invloed heeft; b) producten die: i) tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de koper; ii) duidelijk persoonlijk van aard zijn (bijvoorbeeld: ondergoed, afslankpleisters, epilatoren, uit de verpakking gehaalde bedden of matrassen, cursussen); iii) door hun aard niet kunnen worden teruggezonden; iv) snel kunnen bederven of verouderen; c) audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur, indien de koper hun verzegeling heeft verbroken; d) kranten en tijdschriften.
 

Garantie


De ‘niet-goed-geld-terug-garantie’ bij WoonDeal staat er voor in dat geleverde producten aan de overeenkomst beantwoorden en voldoen aan de in het aanbod vermelde specificaties. WoonDeal betaalt, na ontvangst van hetgeen verzonden, het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen retour als blijkt dat de producten anders zijn dan de bestelde producten of draagt zorg voor een herstelzending. WoonDeal garandeert dat de door haar geleverde producten voldoen aan de eisen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en levensduur zoals deze door partijen bij de koopovereenkomst in redelijkheid zijn bedoeld. De garantietermijn van WoonDeal is de bij de specificaties van het aangeboden product vermelde termijn. Indien geen garantietermijn vermeld staat, hanteert WoonDeal de fabrieksgarantietermijn.

Deze garantie geldt niet in geval het gebrek is te wijten aan
- onoplettendheid, of
- opzettelijke beschadiging, of
- nagelaten verzorging.

Bovendien vervalt de aanspraak op garantie indien anderen dan WoonDeal zonder toestemming van WoonDeal herstel- of andere werkzaamheden aan het product hebben gepleegd.


In geval van vragen over retouren en garanties, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

 
iDeal, AfterPay, Paypal, Visa, Mastercard, Maestro, Bancontact MisterCash, Adyen, Post.nl

Sluit je aan bij onze familie en blijf op de hoogte van al onze (exclusieve) aanbiedingen!